Sport

ATLETIKA Karačić skakala na Prvenstvu Hrvatske

ATLETIKA Karačić skakala na Prvenstvu Hrvatske

Članica Atletskog kluba Dubrovnik Ivana Karačić nastupila je na pojedinačnom Prvenstvu Hrvatske za mlađe juniore i juniorke, održano 6. i 7. lipnja u Čakovcu u organizaciji AK Međimurje.

Karačić (1999.) je u Čakovcu prvog dana nastupila u troskoku i s odličnih 10,91 doskočila do 5. mjesta. U nedjelju je pak u svojoj najboljoj disciplini skoka u dalj, gdje je branila naslov prvakinje (u lipnju 2014. skočila je 5,60), skokom od 5,34 metra zauzela 6. mjesto.

Trenerica Daria Ljubojević Kabić istaknula je kako Karačić tri mjeseca nije sudjelovala na natjecanjima, te da ovaj rezultat ne pokazuje realno stanje i stvarne mogućnosti Ivane Karačić koja je već krenula s pripremama za Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za juniore-ke koje će se održati 27. i 28. lipnja u Varaždinu.

Inače, na održanom pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za mlađe juniore i juniorke ostvareno je pet normi za predstojeće Svjetsko mlađejuniorsko prvenstvo u Caliju. Uspjelo je to Dori Filipović na 100 metara s rezultatom 12,27, na 200 metara s rezultatom 25,17, Petru Melnjaku na 400 metara s 48,27, na 2000 metara zapreke Lora Ontl je istrčala 7:11,56, a Dario Prekl skočio je s motkom 4,65 m, a točno toliko i iznosi norma.

Pročitajte još

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist