Sport

ATLETIKA Deset medalja na Dalmatinskoj ligi

ATLETIKA Deset medalja na Dalmatinskoj ligi

Dubrovačke atletičarke i atletičari osvojili su deset medalja na natjecanju 6. kola Dalmatinske lige za limače i limačice na Gradskom sportskom centru u Makarskoj.

Najuspješnija je bila Marta Musladin (2006.) s dva zlata, u utrci na 100 metara i bacanju vortexa, a zlatom se okitila i Lea Madeško (2004.) u bacanju vortexa.

Zlatne su bile i dvije štafete AK Dubrovnika u utrkama 4×100 metara za 2004. godište. Za zlatnu mušku štafetu nastupili su Ivan Ruben Urošević, Patrik Kralj, Nikola Butigan, Frano Tomšić, dok su za žensku zlatnu štafetu nastupile Marta Musladin, Petra Ivaniš, Nina Jakić, Lea Madeško.

Nikola Butigan (2004.) bio je srebrni u skoku u dalj te brončani u utrci na 60 metara, dok je Frano Tomšić (2004.) bio srebrni u utrci na 60 metara te brončani u skoku u dalj. Broncom se okitio i Patrik Kralj (2004.) u utrci na 200 metara.

Nastupili su još i Mia Radinković, Nikolina Batina, Petra Marčinko, Anamarija Marčinko, Nika Tomšić, Orsat Kralj te Mia Pezo. Na natjecanju je ukupno nastupilo 250 atletičara iz cijele Dalmacije.

Idući nastup dubrovački atletičari i atletičarke imat će na tradicionalnom Božićnom mitingu u Splitu.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr