DuList IN

Artistic team Salona ‘Miluka’ otkriva nam trendove iz Londona!

Artistic team Salona 'Miluka' otkriva nam trendove iz Londona!

Ni 2016. godine artistic team Salona ‘Miluka’ nije propustio londonsku jesen i najvažniji europski frizerski događaj.

Prateći svjetske trenove, dubrovački team uputio se na ‘Salon International’ u Londonu, odakle su nam javili puno dojmova, ali i prvi otkrili trendove kako za žene, tako i za muškarce.

– Salon International je svojim programom seminara i ove godine opravdao status najboljeg sajma za frizere. Na njemu ste mogli vidjeti, testirati i probati neke od najpoznatijih brandova u svijetu frizura, ali i upoznati se s trendovima, koje su predstavili najpoznatija imena u svijetu frizera. Izložbenim dijelom ove godine dominirali su štandovi s kozmetikom za muškarce, a izlagači su na kojekakve načine pokušavali privući pažnju posjetitelja – prenosi nam svoje dojmove Luka Miškić iz Salona Miluka, koji dodaje i to kako se uz HJ Stage, Salon Live i Salon Seminara istakao i British Hairdressing Awards Gallery. Zvučna, sjajna imena donijela su nam i kreativne iddeje za najljepši ukras tijela – kosu.

-Iako potpuno neočekivano, tamno smeđa boja se često vidjela u mnogim kolekcijama. Prepoznatljive ravne linije Sassoona i težina na šiškama je zamijenjena s jako mekim linijama. 2017. godina pak ostaje upamćena po novom deep point cutu iz Sassoona, a uz sve hladne boje, kolekcijom prevladavaju i smeđe nijanse – ističe Luka, dok je pak fantastični kreativni tim ‘Tony&Guy’ ponovo pripremio nevjerojatne ideje.

-Kao i svake godine, svih oduševljavaju s prezentacijom i nastupima. Kolekcijom ‘Duality’ prevladavaju pastelne nijanse, kao i još uvijek prisutna siva boja. Tu su i fantastični bakreni tonovi. Kosa je šišana s jako puno diskonekcija i različitih dužina koje daju savršenu teksturu – ističe naš kreativac, koji dodaje i to kako je treće veliko ime, Patrick Cameron, predstavio svoje svečane frizure, kolekciju u stilu devedesetih, gdje dominira polupodignuta i podignuta kosa s puno raznih pletenica, a veliki naglasak (pogodite za koga?) je na ‘messy looku’.

Iz godine u godinu, artistic team Salona Miluka posjećuje važne događaje u Europi, sve kako bi i u naš grad donijeli ideje, trendove, novosti… te kako bi Dubrovkinje i Dubrovčani zablistali s inovativnim frizurama najvećih majstora. Zanimljivo je dodati i to kako su se, za sudjelovanje u ovogodišnjem Salon Internacionalu, europski majstori-frizeri i timovi mogli rezervirati već 2015. godine, a ovaj iznimno važan događaj svake godine dosegne brojku od oko 50 tisuća frizera i ljudi iz pratećih industrija!

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist