Sport

‘Arslan’ napustio Jug, potpisao za turski Yuzme

'Arslan' napustio Jug, potpisao za turski Yuzme

Josip Šutalo potpisao je ugovor s turskom momčadi Yuzme IYIK i sljedeću natjecateljsku sezonu će braniti boje turskog prvoligaša.

Iznimno je zadovoljan jer je prema pregovorima s čelnicima ovog kluba riječ o dugogodišnjem projektu u kojem je Šutalo, kao turski državljanin, osnovna karika.

– Imaju namjeru graditi bazen i složiti ekipu u nekoliko sljedećih godina. Za sada sam tu ja kao njihov reprezentativac, a naknadno će vidjeti koga će još angažirati. U pregovorima su bili iznimno korektni i ponuda je bila izdašna. Potpisao sam dobar ugovor – kazao nam je Šutalo, koji je s Jugom ostao u najboljim mogućim odnosima.

– Jednog dana ću se opet vratit doma. Ova godina igranja u Juga mi je pomogla pri ovom ugovoru. Jug je jedan na svijetu i u niti jednoj momčad kao u Jugu vas ne prati tržište. Moram kazati i kako je Jug želio da ostanem. Uprava mi je pripremila maksimalno korektnu ponudu, ali sam se odlučio prihvatiti tursku ponudu. Igrama sam dokazao onima koji nisu imali povjerenja u mene da sam igrač za Juga i da ću to i u budućnosti biti – riječi su Šutala, kojemu su iz uprave Juga zaželjeli puno uspjeha u nastavku karijere u novom klubu.

Izvor: VK Jug

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist