DuList IN

Arije pod maskama

Arije pod maskama

U okviru programa Dubrovačkih maškaranih festa, a u organizaciji udruge Dubrovnik Fest u četvrtak 16.veljače na programu je poseban koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra  pod nazivom Opereta Mix.

Posebno osmišljen repertoar opernih uvertira i arija . Opereta mix održan je u sklopu Dubrovačke maškarane feste ovog četvrtka u Kazalištu Marina Držića. Maškarani simfonijski orkestar pod ravnanjem maestra Vladimira Kranjčevića nastupio je uz istaknute soliste, sopranisticu Lidiju Horvat Dunjko, tenora Aljaža Farasina i baritona Ronalda Brausa.
Publika je imala prigode čuti segmente iz opere Rita, Gaetana Donizzetija, uvertiru i ariju iz opere Figarov pir Wolfganga Amadeusa Mozarta, Straussovog Šišmiša, napitnicu iz opere „Traviatta“ Giuseppe Verdija i druge poznate skladbe.

Maškarani program se nastavlja nastupom Albanskog nacionalnog cirkusa ovog petka u 18 sati na Stradunu. Atraktivni žongleri i akrobati, izvest će svoje vratolomije i zanimljive akrobacije pridonoseći karnevalskoj atmosferi u Gradu.

 

http://youtu.be/53bUvyW02eo

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist