Vaše vijesti

APEL JEDNE MAJKE Vozi kolica s bebom po kolniku, a auti joj ni ne staju na zebri!

APEL JEDNE MAJKE Vozi kolica s bebom po kolniku, a auti joj ni ne staju na zebri!

Gotovo svakodnevno me ljute i dovode u nezgodne situacije ovakve nepromišljene radnje vozača po našim prometnicama pa evo bar nekako reagiram – kaže naša čitatlejica u mailu, detaljno opisujući situaciju u kojoj se zatekla.

Prometna nekultura po n-ti put na zebri pokraj benzinske na Orsanu.

Svakodnevno se na ovoj zebri parkiraju i automobili i motocikli pa se pješaci nekako provlače između njih i gledaju kako će uopće preći cestu jer jako mali broj vozača uopće stane pred ovu zebru. Valjda je važnije vidjeti tko je na piću u Winda, čini mi se. Provući se s dječjim kolicima je posebna priča.

Vozacka nekultura Wind (1)

Danas je ipak u svojoj ideji zasjao vozač ovog automobila, koji se tako parkirao da se nigdje uz njega nije moglo doći do zebre pa smo se i ovaj čovjek sa slike i ja s našim bebama u kolicima provlačili između drugih automobila pored parkiranih, odvozili naše malene dobar dio po kolniku i onda dosli do zebre. Žalostan i sramotan primjer vozačke nekulture po ne znam koji put.

I svakako bih se htjela zahvaliti gosparu koji je neku večer ustao od stola u kafiću Wind, zaustavio promet da ja s kolicima i bebom mogu preći preko zebre. Eto toliko je automobila, motora, kombija, autobusa prošlo tuda i nije pokazalo nikakvu namjeru pustiti nas preko puta, da je čovjek imao potrebu ustati i reagirati.

Barem jedna svijetla točka u velikom košmaru vozačke nekulture koja je zavladala na gradskim prometnicama!

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist