Crna kronika

Antonio Levanat nije pronađen, potraga u tijeku

Antonio Levanat nije pronađen, potraga u tijeku

Još uvijek nije pronađen 24-godišnji Antonio Levanat, zvani Lola, koji je nestao 27. siječnja s adrese Dr. Roka Mišetića u Dubrovniku.

Iako se neki mediji objavili kako je Antonio pronađen, iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su nam da je riječ o dezinformaciji.

Jučerašnja, ali i današnja potraga za nestalim mladićem još uvijek nije polučila rezultate.

Naime, na zahtjev OKC-a Policijske uprave dubrovačko-neretvanske u potragu se tijekom popodnevnih sati četvrtka uključio i HGSS, a kako javlja Županijski centar 112 Dubrovnik potraga je prekinuta sinoć u 20:25 sati. Nastavljena je jutros, a uz policiju i HGSS u potragu je uključen i DVD Putnikovići. Pretražuje se cijelo područje Dubrovnika, a provjere se rade i na području Stona budući da je tamo Antoniu prebivalište.

Podsjetimo, Antonio je rođen 5. listopada 1991. godine u Dubrovniku, a prebivalište mu je u Stonu (Prisoje 18). Visok je 185 centimetara, slabije je tjelesne građe, a broj stopala mu je 45. Ima crnu ravnu kosu, velike kestenjaste oči, ravan nos srednje veličine, uši srednje veličine s malim resicama, ovalnog lica. U trenutku nestanka Antonio je na sebi imao crnu jaknu, traperice i crne cipele.

Nestanak vodi PU dubrovačko-neretvanska, iz koje mole građane da bilo kakvu informaciju o nestalom jave na broj telefona 192.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist