Grad

Ante Jović je uspješno operiran, vratio se doma na oporavak

Ante Jović

Operacija je uspješno obavljena. Ante se s tatom i mamom vratio doma – objavio je naš sugrađanin Vlaho Aničić na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Antu je 6. lipnja operirao tim ortopeda iz Ruske Federacije sa Instituta za kliničku rehabilitaciju Tula, u specijalnoj kirurškoj bolnici „Medikus“ u Republici Srbiji.

-Ruski ortopedi su potvrdili izniman doprinos vježbi koje su se obavljale u Poliklinici Glavić, a koje su kako smo već rekli, olakšale obavljanje samog zahvata. Ante se sada tri tjedna ne smije oslanjati na noge, a za mjesec i po dana se preporuča nastaviti s vježbama i svim ostalim aktivnostima. Osjeća se realtivno dobro. Kontrola je dogovorena kod ruskih stručnjaka u listopadu u Zagrebu, kad će liječnici iznijeti i svoje daljnje preporuke – napisao je Aničić, dodavši kako s obitelj želi zahvaliti osoblju i liječnicima specijalne kirurške bolnice ‘Medikus’ na iznimnom prijemu, profesionalnom odnosu i vrhunskom tretmanu.

-Također se još jednom žele zahvaliti svima koji su im pomoglii s financijske i svake druge strane, te im omogućili odlaske na liječenje kod vrhunskih stručnjaka iz ovog područja. I naravno, zahvaljuju se svima vama, članovima ove grupe na svemu, osobito na podršci – napisoa je Vlaho Aničić na Facebooku.

Pročitajte još

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist