Kultura

Ansambl Plazarius u Kneževom dvoru

Ansambl Plazarius u Kneževom dvoru

U organizaciji Dubrovačkog simfonijskog orkestra, Ansambl Plazarius će večeras održati koncert u Kneževu dvoru koji je nedavno bio odgođen zbog velikog nevremena.

Koncert pod nazivom „Čarobni kompas“ počinje u 21 sat, a program kroz koji nas vode dvorska luda i narator pratit ćemo na engleskom jeziku.

Radi se o koncertu renesansne i barokne glazbe, a Čarobni kompas nas vodi od Dubrovnika do europskih gradova predstavljajući nam tako autore iz domaćih krajeva poput V. Jelića, T. Cechinia, A. Antica, V. Comnena, te mnoge europske autore poput raznih anonimusa te poznatih skladatelja kao što su P. Attaignant, T. Susato, G. Mainerio, F. Caroso. Gledatelji uz prekrasnu glazbu imaju priliku saznati i zanimljive detalje iz naše povijesti.

Informacije, rezervacija i prodaja karata u uredima Orkestra u Slanici (Revelin), na tel. 417 110, mob. 099 2211 585, e-mail sales@dso.hr, u turističkoj agenciji Stradun TIC, Placa bb, na tel. 323 350, u turističkoj agenciji Perla Adriatica, Frana Supila 2 na Pločama, na tel. 422 766, u Kulturno-informativnom centru Luža, kao i na ulazu jedan sat prije početka koncerta.

Pročitajte još

FRANO MAŠKOVIĆ VEČERAS I SUTRA U BURSI U predstavi ‘Na dnu oceana postoje neki svjetovi’

Dulist

[FOTO] Srednjoškolci se na zabavan način upoznavali s baštinom Dubrovnika

Dulist

U SUBOTU U TEATAR! Alma Prica u sapunici ‘Španjolski komad’

Dulist