Politika

Andrić: Imam iskustvo, znanje i viziju

Andrić: Imam iskustvo, znanje i viziju

Spreman sam se uhvatiti tog posla iako sam svjestan da je vrlo odgovoran i težak. Međutim, sadašnja gradska vlast ne radi dobro. Rade stihijski.

Mislim da sam kao dijete ovog Grada jako dobro upoznat sa svim problemima, a posebno nakon što sam u svojim 30-im godinama s puškom u ruci branio Grad, kasnije sam vodio i Ured za obranu, bio direktor Vodovoda Dubrovnik, te član Gradskog poglavarstva i Gradskog vijeća – rekao je ekskluzivno za duList HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Teo Andrić. 

– Zahvaljujem se svim članovima Gradskog odbora HDZ-a i svim koalicijskim partnerima koji su me jednoglasno izabrali za kandidata – istaknuo je Andrić.

Na pitanje je li HDZ kasno izašao s imenom svog kandidata odgovora:  
– Mislim da smo potpuno na vrijeme izašli s kandidatom, i da nije bilo potrebe to učiniti ranije – govori Andrić. 

O taktici u kampanji nije htio danas govoriti. Tek je poručio kako ima viziju, ali će se sve konkretno znati kroz nekoliko dana na predstavljanju izbornog programa, a, iako ga ne zanima konkurencija, smatra kako će mu najveći konkurent u utrci za čelnog čovjeka Grada biti SDP-ov Niko Šalja.

– Moja je prednost moje iskustvo u timskom radu. Iako ću ja biti prvi, okupit ću tim stručnjaka, a tome u prilog govori i izbor dva dogradonačelnika u osobama Davora Miloglava i Veljka Anića. Mislim da ću posao gradonačelnika jako dobro raditi s obzirom na svoje znanje, iskustvo, volju i želju – zaključio je Andrić.

Pročitajte još

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist