Hrvatska

Andrej Plenković s plakata govori građanima. Doslovno

Andrej Plenković s plakata govori građanima. Doslovno

Zahvaljujući novoj aplikaciji možete čuti poruku Andreja Plenkovića kad kameru pametnog telefona okrenete prema njegovoj slici na plakatu, billboardu, letku, u novinskim oglasima, na zaslonima računala i pametnih telefona.

andrej-plenkovicNovo vodstvo HDZ-a iskazalo je veliki interes za nove medije te kreativnije oblike komuniciranja. Odraz novog načina razmišljanja i promjena u stranci jest i aplikacija proširene stvarnosti „Vjerodostojno“ koja građanima omogućuje da na svim vrstama oglasa ožive sliku predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića i tako čuju što on poručuje mladima.

Nakon pokretanja i preuzimanja aplikacije na zaslonu pametnog telefona ili tableta pojavljuje se kamera koju je zatim potrebno usmjeriti na billboard, citylight, plakat, novine ili letak s Plenkovićevom slikom, nakon čega se pokreće video-poruka budućeg premijera.
Njegova slika može biti i na zaslonu računala ili drugih pametnih uređaja. Važno je da je aplikacija može prepoznati.
Aplikacije
Od danas se aplikacija za Android uređaje može skinuti na Google Play te za iOS uređaje na Apple App Store, kao i na stranici HDZ-ove kampanje vjerodostojno.hr.
Aplikaciju za android moguće je preuzeti OVDJE.
Aplikaciju za iOS moguće je preuzeti OVDJE.

Pročitajte još

MILANOVIĆ SE ZAHVALIO GLASAČIMA ‘Do kraja ću se držati slova i duha hrvatskog Ustava’

Dulist

EUROPSKI SUD ODLUČIO Zaštita od klimatskih promjena – ljudsko pravo

Dulist

Zagrebačke plaće za 170 eura veće nego u ostatku Hrvatske

Dulist