DuList IN

Anamarija Studio – razmazite se i pripremite za ljeto!

Anamarija Studio - razmazite se i pripremite za ljeto!

AnaMarija Studio otvorio je svoja vrata početkom svibnja na prvom katu Atlant centra.

Njegova vlasnica, mlada i ambiciozna, Ana Marija Milićević osim zavidnog profesionalnog iskustva, može se pohvaliti svojim timom – Ivanom i Anteom, koje s ljubavlju i obavezno uz smješak profesionalno rade svoj posao. Anamarija Studio pravo je mjesto za sve one koji su u potrazi za novom frizurom, stručnim savjetom o trendovima, trajnim lakom i šminkom, a u studio možete doći čak i u pola sata pauze za vrijeme posla! Provjereno dobre usluge čine: šišanje, dubinsko hranjenje kose, opuštajuća masaža, odlično feniranje, sve vrste pramenova, bojanje kose tehnikom ombre, sombre i balayage, te izrada svečanih frizura i pletenica. Osobita pažnja posvećuje se muškom šišanju, njezi kose i masaži tjemena za opuštanje i bolju cirkulaciju vlasišta. Ana Marija i njene cure rade isključivo s proizvodima Keune bilo da se radi o bojanju, njegovanju ili oblikovanju kose.
No, Anamarija nije samo frizerski salon. Pored frizure, nudi usluge trajnog lakiranja noktiju na rukama i nogama kao i pedikure. Raspolaže s širokom paletom trendy boja s dva poznata branda: Gelish i CND Shellac. Kako bi potpuno zaokružili priču, za kraj je potrebno odraditi i šminkanje, a to najbolje zna profesionalna vizažistica Ivana donoseći poznati brand Mac sa svjetskih modnih pista direktno u AnaMarija studio.
Zvuči dobro, zar ne? Požurite na Vaš tretman kose i noktiju u Anamarija Studio, na broj telefona 0998729028 ili potražite salon na Facebooku.

PRIPREMA ZA LJETO: Pedikura + trajni lak na nogama + trajni lak na rukama – 200 kuna

(PROMO)

Pročitajte još

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgledaju konavoski i župski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist