DuList IN

Ana Rucner pozdravila ljeto u haljini Andree Zvono

Ana Rucner pozdravila ljeto u haljini Andree Zvono

Violončelistica Ana Rucner jutros je u amfiteatru na Srđu održala svoj tradicionalni koncert ‘Pozdrav ljetu’, a ove joj se godine pridružio i britanski pijanist Oliver Poole.

Ana je na Srđu nosila dugu roza haljinu od viskoze dubrovačke dizajnerice Andree Zvono.

Vrijedi podsjetiti kako je Ana, kao i njena majka Snježana, koja je s njom pozdravila ljeto 2015. godine, i tada za koncert na Srđu odabrala Andreinu haljinu. Obe su tada, podsjetimo, nosile Andreine duge haljine, mama crnu, a kći lepršavu bijelu.


-S Anom se znam već sigurno tri godine, ma možda čak i više. Upoznale smo se u Dubrovniku tijekom njenog festivala Ana u Gradu, a prije dvije godine mi je bila zaštitno lice Božićne kolekcije koju smo odradile u Zagrebu. S Anom volim surađivati jer je divna osoba i jako dobre smo prijateljice – govori nam Andrea Zvono.
Dodaje kako je Anina ovogodišnja haljina u gornjem dijelu pripijena uz tijelo kako bi prikazala Aninu savršenu figuru, dok donji dio pada zvonoliko kako bi našoj violončelistici bilo lakše i ugodnije svirati.
-Mislim da je boja blaga i profinjena baš za ambijent na Srdu i za doček prvog ljetnog sunca – ističe dubrovačka dizajnerica.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist