DuList IN

Ana Rucner: Naš sin Dorian je dobro prihvatio razvod

Ana Rucner: Naš sin Dorian je dobro prihvatio razvod

Kako posljednjih nekoliko mjeseci izgleda život supružnika koji će uskoro i službeno postati bivši, Ane Rucner i Vlade Kalembera, slavna je violončelistica otkrila u ekskluzivnom intervjuu u tiskanom izdanju Story-a.

Rucner je Storyju priznala da je njezin brak došao kraju, ali i dodala kako, unatoč tomu, ljubav koju ona i Vlado osjećaju jedno prema drugome nije nestala. Da su si i dalje privrženi kao nekada moglo se vidjeti i svih ovih subota na malim ekranima u emisijama ‘Zvijezde pjevaju’ za koje su se pripremali zajedno, na kojima su nastupali zajedno i nakon kojih su slavili zajedno.

– Odluku o razvodu donijeli smo krajem prošle godine. Zahvalna sam što smo imali nekoliko mjeseci mira i tišine jer nam je za ovakav veliki životni preokret to stvarno bilo potrebno – rekla je Ana te priznala da su razvodu kumovali oni sami, te da nije bilo treće osobe.

Jer jedina treća osoba koja je involvirana u ovu njihovu priču, njihov je sedmogodišnji sinčić Darian, zbog kojeg su sretni što i dalje njeguju poseban i kako je Ana rekla, iznimno dobar odnos. I dalje će oboje jednako sudjelovati u njegovu odgoju, a otkako su donijeli odluku da započmu život na različitim adresama, te da pokrenu brakorazvodni postupak, trudli su se svim silama da njihov mezimac sve to ne doživi kao traumu.

– Nakon što sam se preselila sa sinom, prvo smo razgovarali s njegovim učiteljima, psiholozima i pedijatrima o situaciji kako bismo svi zajedno kontrolirali njegovo ponašanje i eventualne promjene. Zahvalna sam jer su uz nas sve ove mjesece, a Darian je i ovaj put pokazao koliko je poseban i, na našu sreću, sve je jako dobro prihvatio – rekla je Rucner za Story.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist