Zanimljivosti

Ana na ponos Grada!

Ana na ponos Grada!

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić uputio je čestitku Ani Konjuh povodom osvajanja dvostruke krune juniorskog Australian Open-a. Ani nije propustio čestitati ni župan Nikola Dobroslavić, koji joj je prije mjesec dana napisao kako će imati blistavu tensiku budućnost. I pogodio.

"Draga Ana,

već odavno nitko ne sumnja u tvoju blistavu tenisku budućnost, ali nas svaki put iznova obraduješ svojim uspjehom. Najprije smo s radošću primili vijest o osvajanju turnira u parovima, a onda nas jutros dočeka vijest i o osvajanju tvog prvog Grand Slam naslova u karijeri, velikog Australian Open-a.

Sretni smo i ponosni što ovaj Grad ima još jednu vrijednu, hrabru i uspješnu sportašicu koja njegovo časno ime pronosi diljem svijeta. Tvoji rezultati posljedica su napornog zalaganja i rada, kao i velike žrtve i odricanja tvoje obitelji. Zato čestitke upućujem i tvojim roditeljima i sestrama, također zaslužnima za ove velike uspjehe.

Uvjeren u tvoju bogatu karijeru, u ime Grada Dubrovnika i svoje osobno, s velikom ti radošću čestitam osvajanja Australian Open-a!
Budi i dalje na ponos svom Dubrovniku!" – poručio je gradonačelnik.

Župan Dobroslavić također je imao poruku iskrenih čestitki:

"Draga Ana, s velikim zadovoljstvom primili smo vijest kako se Tvoj pobjednički niz nastavio dvostrukom krunom na juniorskom Australia Openu. U ime Dubrovačko-neretvanske županije i u moje osobno ime, upućujem ti najiskrenije čestitke! Ponosni smo na Tebe. Uvjeren u Tvoje buduće uspjehe, želim Ti puno zdravlja i sreće".

Pridružujemo se njihovim čestitkama i želimo Ani puno uspjeha u daljnjem bavljenju sportom.

 
 

Pročitajte još

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Prije 150 godina rođena Ivana Brlić Mažuranić

Dulist

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist