Natrag
17.8.2017 01:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

ANA I NJEZINA KĆER TREBAJU VAŠU POMOĆ Smrt supruga zaustavila je i njihove živote

26.11.2014 @ 12:12 Mia Njavro Zanimljivosti

Podijelite:

Kobnog 25. rujna ove godine život obitelji Žabić naglo je stao. Suprug Ane Žabić smrtno je stradao u stravičnoj prometnoj nesreći u Sustjepanu i ostavio iza sebe Anu, koja sada doslovno preživljava, i maloljetnu kćer, dobru i vrijednu učenici koja se brine za svoju teško bolesnu mamu.

Ana je, ističući kako se ne srami svoje nevolje, otvorila dušu za DuList i otvoreno moli pomoć svih dobrih ljudi.

– Živimo sada kod moje majke, koja nam je privremeno ustupila stan. A dalje, kako ćemo, ne znam – započinje Ana svoju tužnu priču, koja je postala još teža nakon pogiblje supruga koji joj je bio sve u životu.

– On mi je pomagao, uz njega sam bila sigurna. I kad se sve ovo dogodilo, sve se srušilo u jednom trenu. Poginuo je u Sustjepanu, i od tada smo moja kćer i ja potpuno same. Ona će primati mirovinu od oca, 1200 kuna, tako su nam barem rekli. Imamo kredit još tri godine od preko 1500 kuna. Na sve strane tražim pomoć, tražit ćemo i stan, jer smo privremeno ovdje – kaže Ana, napominjući kako joj uz financijsku treba i ostala pomoć, a najviše ona ljudska, razgovor i riječi podrške, jer kako kaže, ‘u njoj se sve srušilo u jednom trenu’.

Cijelu potresnu ispovijest Ane Žabić potražite u tiskanom izdanju DuLista.

Račun na koji možete uplatiti novac i time pomoći obitelji Žabić:

Matea Žabić
HR 452407000 3206029954 / za inozemstvo SWIFT / BIC code OTPVHR2X
Za sve dodatne informacije za pomoć možete se obratiti redakciji DuLista na e-mail info@dulist.hr ili pak putem telefona 020 350 670.

Kontakt Ane Žabić je: 091 / 533 4933

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana