DuList IN

Aleksandar Noršić dolazi na Dubrovnik FestiWine

Aleksandar Noršić dolazi na Dubrovnik FestiWine

Dubrovnik FestiWine s ponosom predstavlja hrvatske, a svjetski priznate vinske profesionalce, koji će svoje iskustvo i znanje utkati u prvi regionalni vinski festival od 24. – 26. travnja u Klarisi.

Aleksandar Noršić vinski sommelier i predavač na Dubrovnik FestiWine-u će sudjelovati kao jedan od sudaca pri ocjenjivanju vina i dodjeli Dubrovnik FestiWine Trophy-a, a koje je na rasporedu pred sam festival, 22. i 23. travnja u hotelu Lapad.

Noršić će voditi i dvije vinske radionice na Dubrovnik FestiWine-u – Komarna – Nova zvijezda Jadrana, stručno vođena degustacija, predstavljanje i kušanje vina vinara grupe Komarna 7 (K-7) te Naši furesti – stručno vođena radionica na temu udomaćenosti internacionalnih sorti na terenu Dubrovačko-neretvanske županije.

Aleksandar Noršić posjeduje iznimno bogato profesionalno iskustvo na rukovodećim pozicijama razvoja u poslovanju restorana i barova u nagrađivanim tvrtkama poput Grand Circle Travel, Celebrity Cruises gdje je bio ”Cellar master” te je trenirao i nadgledao sommelier-e. U hotelskoj grupaciji Valamar, Noršić je kreirao ponudu pića i kućno vino sa Valamar etiketom radeći kao Specijalist za razvoj pića.

Licencirani je predavač od strane United States Sommelier Association Wine School, gdje je završio edukaciju te od koje posjeduje napredni level i na ”Master Sommelier Court”, a može se pohvaliti i završenom obukom u Riedel tvornici u Austriji, inače jednom od najpoznatijih i najcjenjenijih proizvođača vinskih čaša na svijetu. Suvlasnik je vinoteke i delikatesnog dućana Fromagerie Jabuke i ruže u Zagrebu.

Sponzorirani članak

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist