Grad

Albanac nezakonito prešao dvije granice i ukrao automobil u Lozici

Albanac nezakonito prešao dvije granice i ukrao automobil u Lozici

Dubrovačka policija privela je 43-godišnjeg Albanca koji je zajedno s još dvojicom albanskih državljana nezakonito ušao u RH, potom ukrao automobil nakon čega su nezakonito ušli u BiH, a naposljetku su uhvaćeni u autobusu za Zagreb na graničnom prijelazu Klek, javljaju u srijedu iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.
Kako se navodi u policijskom izvješću kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 43 godišnjak zajedno s još dvojicom albanskih državljana nezakonito ušao u RH iz pravca Crne Gore, pješice, zaobišavši granični prijelaz Karasovići.
– Potom su taksi vozilom došli u blizinu Dubrovnika, nakon čega je 43-godišnjak u Lozici protupravno oduzeo vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka, koje je bilo parkirano na državnoj cesti D-8. Vozilom su se dovezli u blizinu graničnog prijelaza Zaton Doli gdje su vozilo ostavili, a oni su navedeni granični prijelaz zaobišli pješice, nezakonito ušavši u BiH – navode iz Policije te dodaju kako se trojac u Neumu ukrcao u autobus koji prometuje u pravcu Zagreba te je prilikom kontrole na graničnom prijelazu Klek utvrđeno da ne posjeduju valjane isprave za prelazak državne granice.
– Trojica Albanskih državljana prekršajno su sankcionirana zbog nezakonitog prelaska državne granice te im je određena dvogodišnja zabrana ulaska i boravka u RH, a 43-godišnjak je uz kaznenu prijavu doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske  – navodi se u priopćenju.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović