Grad

‘AKCIJA ČIŠĆENJA NA PETCI’ Očistimo našu prirodu od otpada!

'AKCIJA ČIŠĆENJA NA PETCI' Očistimo našu prirodu od otpada!

Radna akcija nazvana jednostavno ‘Akcija čišćenja na Petci’ održat će se ovu srijedu, 31. svibnja, s početkom u 15 sati.

Pozivaju se djeca, roditelji, udruge i ostali građani da se pridruže akciji te svojim sudjelovanjem doprinesu očuvanju, unaprjeđenju i zaštiti park-šume Velika i Mala Petka. Naime, Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije pokrenula je akciju čišćenja staza i prikupljanja otpada u park-šumi Velika i Mala Petka u suradnji s Hrvatskim planinarskim društvom Sniježnica.

Cilj akcije je čišćenje staza od niskog raslinja te prikupljanje miješanog komunalnog otpada na više lokacija u park-šumi Velika i Mala Petka kako bi se ukazalo građanima na potrebu veće brige i pažnje za očuvanje, unapređenje i zaštitu park-šume kao i sveukupne prirode u području Grada Dubrovnika.

RASPORED:
15, 15.10 sati:  okupljanje na rampi iznad Ville Rašice
15.15 sati: početak akcije čišćenja park-šume Velika i Mala Petka
19    ati: završetak akcije čišćenja park-šume Velika i Mala Petka

– Molimo sudionike da se prikladno odjenu (zaštitna odjeća i obuća – duge hlače, kombinezoni, tenisice/gojzerice i sl.) i sa sobom donesu rukavice! Za sve sudionike akcije osigurana je okrjepa (piće, keksi). U slučaju kiše akcija će se odgoditi – kažu organizatori, kojima se možete (pri)javiti na brojeve 098/787-757 ili 099/4411-533.

Pročitajte još

Maro Kristić: Svi smo zakazali i uzrokovali nered na tržištu rada

Dulist

[FOTO] ZBOR GRAĐANA GK GRAD Evo što sve tišti stanovnike unutar zidina

Dulist

Dubrovačka biskupija traži zakupce za prostore u Gradu i Mlinima

Dulist