Natrag
19.9.2017 13:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘AKCIJA ČIŠĆENJA NA PETCI’ Očistimo našu prirodu od otpada!

28.5.2017 @ 19:45 Dulist Grad

Podijelite:

Radna akcija nazvana jednostavno ‘Akcija čišćenja na Petci’ održat će se ovu srijedu, 31. svibnja, s početkom u 15 sati.

Pozivaju se djeca, roditelji, udruge i ostali građani da se pridruže akciji te svojim sudjelovanjem doprinesu očuvanju, unaprjeđenju i zaštiti park-šume Velika i Mala Petka. Naime, Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije pokrenula je akciju čišćenja staza i prikupljanja otpada u park-šumi Velika i Mala Petka u suradnji s Hrvatskim planinarskim društvom Sniježnica.

Cilj akcije je čišćenje staza od niskog raslinja te prikupljanje miješanog komunalnog otpada na više lokacija u park-šumi Velika i Mala Petka kako bi se ukazalo građanima na potrebu veće brige i pažnje za očuvanje, unapređenje i zaštitu park-šume kao i sveukupne prirode u području Grada Dubrovnika.

RASPORED:
15, 15.10 sati:  okupljanje na rampi iznad Ville Rašice
15.15 sati: početak akcije čišćenja park-šume Velika i Mala Petka
19    ati: završetak akcije čišćenja park-šume Velika i Mala Petka

– Molimo sudionike da se prikladno odjenu (zaštitna odjeća i obuća – duge hlače, kombinezoni, tenisice/gojzerice i sl.) i sa sobom donesu rukavice! Za sve sudionike akcije osigurana je okrjepa (piće, keksi). U slučaju kiše akcija će se odgoditi – kažu organizatori, kojima se možete (pri)javiti na brojeve 098/787-757 ili 099/4411-533.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana