Županija

AGROTURIZAM KONAVLE Županu Dobroslaviću predstavljeni 10. Mirisi Božića

AGROTURIZAM KONAVLE Županu Dobroslaviću predstavljeni 10. Mirisi Božića

Župan Nikola Dobroslavić primio je u Palači Ranjina predstavnike udruge Agroturizam Konavle uoči predstojećih 10. ‘Mirisa Božića u Konavlima’.

Predsjednik Agroturizma Ivo Vodopić predstavio je županu ovogodišnje aktivnosti udruge i zahvalio na podršci koju županija daje udruzi za realizaciju programa, a pozvao ga je na ovogodišnje ‘Mirise Božića’.

Kako su poručili iz udruge, ‘Mirisi Božića u Konavlima’ bit će otvoreni 23. prosinca u Zavičajnom muzeju u Čilipima i traju do 30. prosinca. Održavaju se desetu godinu za redom te je ovo ujedno jubilarna godina. Programski i sadržajno bit će bogatiji nego prošle godine i uključit će brojna konavoska domaćinstva, a očekuju se i zanimljivi gosti. Ovogodišnji program je županu predstavila nova tajnica udruge Jelena Gale Pregelj.

Župan Nikola Dobroslavić je istaknuo važnost ruralnog turizma za našu županiju i pohvalio rad udruge i ozbiljnost pristupa u provedbi svih aktivnosti, te naglasio da se i druge regije trebaju ugledati na Konavle i kopirati ovakav koncept razvoja te najavio podršku.

Osim Županije, manifestaciju će ove godine prvi puta podržati i Općina Konavle, a predstavnici udruge županu su poklonili sliku akademske slikarice Ivane Miloglav nastale na prošlogodišnjoj koloniji Konavoski koluri.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist