DuList IN

AGROTURIZAM KONAVLE Što nam donosi prva ovogodišnja tematska večer?

AGROTURIZAM KONAVLE Što nam donosi prva ovogodišnja tematska večer?

U prostorima agroturizma ‘Botaro’ u Konavlima u subotu 17. veljače 2018. godine u 19 sati održat će se prva ovogodišnja tematska večer Agroturizma Konavle.

Prezentaciju istraživanja zrakoplovnih nesreća za vrijeme Drugog svjetskog rata održat će Antun Burđelez. Riječ je o zanimljivom predavanja koje je tijekom manifestacije 10. Mirisi Božića već pobudilo veliki interes javnosti. Ovom prilikom Antun će prezentirati i nova saznanja do kojih istraživajući svakodnevno dolazi. Okupljene će vratiti u
vrijeme prije sedamdeset godina te ispričati niz iznimno zanimljivih sudbina stranih vojnika koji su stradali ili preživjeli zrakoplovne nesreće i Konavaljana koji su pomagali unesrećenima. Prezentirat će provjerene informacije uz prikaz dokaznih materijala.
Nakon prezentacije obitelj Butijer, u čijem je vlasništvu agroturizam ‘Botaro’, pripremit će tematski zalogaj uz vino iz njihove proizvodnje.

Organizatori predlažu da dođete Napoleonskom cestom sa Zvekovice ili skrenete lijevo pokraj caffe bar Sierra u Čilipima prema Polju. Svoju nazočnost potvrdite na e-mail: ured@agrozurizam-konavle zbog pripreme tematskog zalogaja.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist