Hrvatska

Agrokor otvorio natječaj za blagdanske donacije

Agrokor otvorio natječaj za blagdanske donacije

Ususret blagdanima Agrokor je pokrenuo javni natječaj za blagdanske donacije koji će trajati od 5. do 20. prosinca 2014. godine, a u koje će se usmjeriti i ona sredstva namijenjena ovogodišnjem darivanju poslovnih partnera.

Na natječaj se mogu prijaviti neprofitne organizacije ili ustanove registrirane u Republici Hrvatskoj s projektima u dvije kategorije; Humanitarni projekti namijenjeni poboljšanju uvjeta života djece, mladeži i obitelji te Projekti namijenjeni obrazovanju i edukaciji, a po završetku natječaja bit će odabrano ukupno 30 projekata.

Svaki sudionik natječaja može prijaviti samo jedan projekt, koji se prijavljuje na posebnom obrascu dostupnom na web stranici www.agrokor.hr.

U prijavi je potrebno priložiti opis, potrebe i financijsku razradu projekta, a glavni kriterij za odabir bit će važnost istoga za širu lokalnu zajednicu te njegova primjena u unapređenju kvalitete života djece, mladeži i obitelji. Također, donirane institucije po završetku projekta bit će obavezne dostaviti izvještaj o utrošku dobivenih sredstava.

Kao društveno odgovorna kompanija, Agrokor svojim aktivnostima u zajednici u kojoj djeluje potiče stvaranje transparentnog i poticajnog poslovnog okruženja. Svoj odnos sa zajednicom ostvaruje također donacijama i sponzorstvima kojima podupire brojne humanitarne aktivnosti, sportske i kulturne događaje, očuvanje kulturne baštine, znanstvene i obrazovne institucije te aktivnosti usmjerene na djecu i mlade. U takve je projekte od 2000. godine do danas uloženo više od 200 milijuna kuna.

Pročitajte još

UPOZORENJE BANAKA Na Veliki petak neće provoditi platne transakcije

Dulist

NAGLA PROMJENA VREMENA Jutros snijeg u središnjoj Hrvatskoj

Dulist

DAN NARCISA Hrvatska među vodećim zemljama EU u prevenciji raka dojke

Dulist