DuList IN

ADOPTIN VIKEND POSVOJENJA Kako su se najmlađi zabavili na svojoj radionici

ADOPTIN VIKEND POSVOJENJA Kako su se najmlađi zabavili na svojoj radionici

Danas se održala posljednja radionica Vikenda posvojenja u Dubrovniku. Udruga Adopta ovu je radionicu posvetila najmlađima, djeci od pet do deset godina, na Dječjem odjelu Narodne knjižnice Grad.

Na ovoj čitaonici okupila su se djeca koja su sa psihologinjom Petrom Matković i jednom od osnivačica udruge Adopta i knjižničarkom Dorjom Mučnjak čitala, razgovarala, družila i crtala.
Razgovarali su tako i onome što je uredu, pa su se složili kako je uredu imati oči različite boje, ponekad biti tužan, glasno se smijati, ali kao nije uredu rugati se. Čitali su i slikovnicu Mama za Koka, priču o maloj papigici koja traži svoju majku. Svi su sa sobom ponijeli svoj crtež u ukrasnom origami okviru.

Adopta je udruga za potporu posvajanja i ovaj vikend organizirala je razne prezentacije i radionice u Dubrovniku. Stručnom edukacijom TO-TO tolerancije pripremili su stručnjake predškolskih ustanova za provedbu programa koji se bave temom različitosti, organizirali su radionicu za potencijalne posvojitelje i oni koji su to već postali i na kraju radionicu za djecu.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist