Natrag
21.2.2018 22:24

facebook

twitter

google

rss

dulist

ADIO RADIO Oproštajni koncert u đardinu

15.5.2014 @ 22:07 Mia Njavro dulist IN
20;20

Podijelite:

Radio Dubrovnik uskoro seli na novu adresu, u Vukovarsku ulicu, a povodom toga večeras je održan i koncert u đardinu Ville Dubravka.

Oproštajni koncert okupio je brojne Dubrovčane vezane za ovu sedamdesetogodišnju instituciju, a zabavljali su ih Mješoviti zbor Libertas, Klapa Fortuna, Ad Libidum, Zvuci Jadrana, Teatar te Atlantida.

Inače, zanimljivo je spomenuti kako u svojoj dugoj tradicji naš radio prati onaj prvi, Radio Zagreb. . Nakon njega, Radio Dubrovnik najstarija je radijska postaja na ovim prostorima koja je od svoga osnutka, daleke 1942. godine,  postala neodvojivim dijelom javnog života grada. Tijekom godina,   tehnološki se unaprjeđujući, kadrovski i programski rastući, Radio Dubrovnik    pokrivao je  svojim programom  sva područja javnog života, posebno njegujući tradiciju i kulturnu baštinu Grada, njegov duhovni trag, identitet i posebnost.

A mi vam donosimo dijelić oproštajnog koncerta Radio Dubrovnika… Adio, radio!

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana