Aktualno

ACI marina ‘Veljko Barbieri druga najbolja marina na Jadranu

ACI marina 'Veljko Barbieri druga najbolja marina na Jadranu

ACI marina ‘Veljko Barbieri’ u Slanom druga je najbolja marina na hrvatskom Jadranu prema ocjeni nautičara.

Riječ je o akciji Nautičke patrole Jutarnjeg lista čija je posada krstarila cijelim Jadranom, posjetila 32 marine i provela anketu među 1131 nautičarem.

Prema rezultatima provedene ankete izuzetan rezultat polučila je nova, skoro pa najmlađa ACI marina na Jadranu, ACI marina ‘Veljko Barbieri’ u Slanom koja je u oštroj konkurenciji između 32 marine osvojila fantastično drugo mjesto te time potvrdila svoju poziciju među zahtjevnom nautičkom publikom.

Zbog ugodne atmosfere, spokojnog ambijenta uvale i mjesta te okolice koja nudi skrivene uvale sa prekrasnim plažama, mnogi nautičari odabrali su je nakon prvog posjeta kao mjesto cjelogodišnjeg boravka te je marina „Veljko Barbieri“ samo u godinu dana skoro popunila sve svoje kapacitete.

Direktorica ACI marine Veljko Barbieri u Slanom, Danijela Crljen, ugodno iznenađena osvojenim drugim mjestom izjavila je:
-Jako smo sretni što su nautičari prepoznali naš trud. Nagrada za drugu najbolju marinu u Hrvatskoj čini nas ponosnima. Naš moto „Osmijeh otvara sva vrata“ je nešto na čemu inzistiram od početka, kako prema gostima tako i jedni prema drugima u marini. Ljubaznost i individualizirani pristup ključ su uspjeha u turizmu – rekla je Crljen.

ACI marina Cres odabrana je od strane većine anketiranih nautičara za posebno priznanje u kategoriji „Moja najdraža marina“, a posebno priznanje Nautička patrola Jutarnjeg lista dodijelila je ACI-ju kao jedinstvenom lancu marina za izuzetan doprinos razvoju nautičkog turizma.
Svečano proglašenje najbolji marina na Jadranu u sezoni 2017. godine održano je uz nazočnost ministra turizma Garija Cappellija te direktora Hrvatske turističke zajednice Kristijana Staničića.

Pročitajte još

NEUGODNO ISKUSTVO SUGRAĐANKE ‘U šoku sam ponašanjem zaposlenika Libertasa i Tiska’

Dulist

Gradonačelnik čestitao Taekwondo klubu Shark: ‘Velika motivacija za daljnje pobjede’

Dulist

Zoran Milanović: ‘Ovo je čisti puč! Na kraju ću biti premijer, ali toj bandi neću reći kako’

Dulist