DuList IN

A dobitnice Copacabana loyalty kartice su…

A dobitnice Copacabana loyalty kartice su…

Loyalty kartice domaćim gostima omogućuju popust od 30 posto na sve usluge plaže Copacabane.

U ovoj privilegiji uživati će naše čitateljice: Zrinka Fabris, Antonela Farčić, Olga Violić, Matea Prkut i Ljiljana Medo.

Sretne dobitnice svoje loyalty kartice mogu preuzeti u prostorijama DuLista, na adresi Ćira Carića 3, od ponedjeljka do petka od 9 do 14 sati. Nalazimo se na trećem katu!

Podsjetimo, plaža Copacabana za novu sezonu priprema brojna iznenađenja. Službeno otvaranje plaže je 17.06., a sezona kreće sa Moet & Chandon party danom.

Osim raznih partyja novost u ponudi je i open air cinema ili kino na otvorenom gdje će gledatelji osim u filmu moći uživati u izvrsnoj hrani koja će pratiti temu filma, a pripremat će je chef Gregorio Mannucci.

Tijekom srpnja i kolovoza održat će se i bbq party pod nazivom Meet is art u suradnji sa Beef shopom iz Zagreba koji je zamišljen kao moderna verzija klasičnog roštiljanja uz pratnju DJ-a.

Kolovoz je rezerviran za inozemna DJ gostovanja na after beach partyju. A u pripremi su i brojna druga događanja. Za više informacija i dodatne najave posjetite službenu web stranicu ili Facebook i Instagram profil.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović