Sport

3. KOLO AKVATLON LIGE Diklić najbrži u Kuparima

3. KOLO AKVATLON LIGE Diklić najbrži u Kuparima

Jakša Diklić (Triatlon klub Dubrovnik) pobjednik je utrke 3. kola Akvatlon lige, koja se u nedjelju 16. srpnja održala u Kuparima u organizaciji Dubrovnik Triatlona.

Diklić je utrku završio s vremenom 37 minuta i 21 sekundu, 16 sekundi brže od drugoplasiranog Luke Čupića (TK Herceg Novi), dok je trećeplasiranom Draganu Jovanoviću (TK Kotor) trebalo točno 40 minuta za prolazak cijele rute. Četvrti je bio Daniel Marušić (TK Dubrovnik) sa 41:37, a peti Ivo Dadić (TK Dubrovnik) s vremenom 42:42.

Utrku je ukupno završilo deset natjecatelja, unatoč jakoj buri, hladnom moru te manje poznatoj lokaciji za utrku ovakve vrste.

-Posebna pohvala onima koji su se prvi put okušali u ovom sve popularnijem ljetnom sportu i aktivno dokazali svima da je samo bitna volja, jer svatko može istrčati i isplivati ovu dionicu, a daljnjim kontinuiranim treningom mogu se postići i zavidni rezultati – ističu organizatori.

Inače, natjecatelji su najprije plivali dva kruga po 500 metara, a potom istrčali 5000 metara dugi krug šetalištem uz more od Kupara preko Srebrenog sve do kraja Mlina te natrag u Kupare.

Utrka 4. kola zakazana je za 13. kolovoza.

Foto: Amir Avdić

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr