Crna kronika

21-godišnjak provaljivao u kafiće i trgovine

21-godišnjak provaljivao u kafiće i trgovine

Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik dovršili su dva kriminalistička istraživanja kojim je razriješeno više kaznenih djela imovinskog kriminaliteta.

Jedno kriminalističko istraživanje rezultiralo je kaznenom prijavom protiv 21-godišnjaka koji se sumnjiči za šest kaznenih djela teške krađe počinjene tijekom proteklog tjedna na području Dubrovnika. Na meti osumnjičenog bili su ugostiteljski objekti i prodavaonice u koje je provaljivao tijekom noćnih sati i iz kojih je otuđivao manje novčane iznose.

Također je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim državljaninom Njemačke osumnjičenim za kazneno djelo krađe.

Njega se sumnjiči da je tijekom popodnevnih sati u ponedjeljak, 23. ožujka, iz ugostiteljskog objekta na Obali Stjepana Radića u Dubrovniku otuđio torbu u kojoj se nalazio novčanik, osobni dokumenti, bankovne kartice i drugi osobni predmeti u vlasništvu 55-godišnjaka, oštetivši ga za novčani iznos od oko 2.000 kuna. Veći dio novca pronađen je kod osumnjičenog te će biti vraćen vlasniku.

Obojica osumnjičenih su, uz kaznene prijave, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist